CRITA WAYANG

3.2 Mengidentifikasi, memahami, dan menganalisis unsur intrinsic maupun ekstrinsik teks sastra klasik dan modern secara lisan dan tulis.

4.2 Menginterpretasi, menanggapi dan mengekspresikan teks sastra modern dan klasik (wayang/topѐng ḍhâlâng) sesuai isi secara lisan dan tulis.

TUJUWAN PASINAON

1. Bisa ng-identifikasi unsur intrinsik lan unsur ekstrinsik teks crita wayang

2. Bisa nganalisis unsur intrinsik lan unsur ekstrinsik teks cerita wayang

3. Bisa nganalisis relevansi isi teks crita wayang marang kahanan jaman saiki

4. Bisa nyeritakake isi teks cerita wayang

5. Bisa nanggapi isi teks cerita wayang

6. Bisa nyeritakake/macakake teks dialog cerita wayang

MATERI PASINAON

KAWRUH WAYANG.pptx

KAWRUH WAYANG

UNSUR LAN RELEVANSI CRITA WAYANG.pptx

UNSUR LAN RELEVANSI CRITA WAYANG

KD 3.2. UKBM Crita Wayang (sem1) IOS.pdf

UKBM CRITA WAYANG

GLADHEN

• Sumangga saben pasinaon nggarap gladhen ing UKBM kang ana ing ndhuwur.

• Digarap ing buku tulise dhewe-dhewe.

• Pangumpulan gladhen kanthi cara difoto lan diupload ing folder googledrive dhewe-dhewe. Banjur salin link folder ing google form ngisor iki. Saben minggu, tugas sing wis diupload bakal dicek.

• Pengiriman link folder namung sepisan wae.

PANGEMPALAN TUGAS

Format pangempalan tugas ditulis katrengan tugas, kelas, nama, lan absen. Tuladha : Gladhen 1-XMIPA1-Wiwik Sri Lestari (12)

Caranya : buka google drive sesuai dengan email yang digunakan untuk pembelajaran > buka folder "Bahasa Jawa" > upload file > "BAGIKAN" > ubah pilihan untuk berbagi dengan share link > copy link > paste di gform.